Handelsbetingelser

Betingelser & vilkår

HANDELSBETINGELSER HOS Troldebørn

 

Generelle oplysninger
Troldebørn
Ringstedgade 76
4700 Næstved
CVR nr.: 27688861
Email: troldeboern@hotmail.com

 

Priser
Hos Troldebørn tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. I sådanne tilfælde tager vi som udgangspunkt altid kontakt til dig. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling
Troldebørn modtager betaling med VISA-Dankort, Dankort, VISA, Mastercard, & Mobilpay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Hos Troldebørn tilstræber vi at afsende ordrer inden for 24 timer. Din vare vil som udgangspunkt blive leveret inden for 1-5 hverdage efter bestillingen.

Vi sender til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet og ej heller til Færøerne og Grønland. (Kun efter aftale)

Dine varer sendes med DAO. Fragtpriser starter fra 39,00 DKK. Varer vil blive leveret til leveringsadressen, der angives ved bestillingen. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da Troldebørn. 

 

Bemærk at vi hos Troldebørn tilbyder gratis fragt, når du handler for mere end DKK 499,- 

 

Reklamationsret
Troldebørn stiller to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. Troldebørn dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Dette er dog under forudsætning af, at varen sendes tilbage i forsvarlig emballage, og at der kan forevises en kvittering for afsendelse af pakken, således at fragtbeløbet kan tilbagebetales.

Såfremt du ønsker at gøre brug af reklamationsretten, skal du sende en mail til troldeboern@hotmail.com med en beskrivelse af reklamationen, og husk at oplyse dit ordrenummer i emnefeltet.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til:

Troldebørn
Ringstedgade 76
4700 Næstved

Der modtages ikke forsendelser per efterkrav.

 

Refusion
Ved refusion bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses per mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på Troldebørn.dk. Dette gælder også for udsalgsvarer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

 

Du skal senest 14 dage efter modtagelse af din vare informere Troldebørn om fortrydelse og returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives per mail på troldeboern@hotmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen tilbage til:

 

Troldebørn
Ringstedgade 76
4700 Næstved

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, at vi har modtaget den retur. 

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav.

 

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden at tage den egentlig i brug.

 

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til Troldebørn retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Tilbagebetalingen bliver gennemført med samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Persondatapolitik
For at du kan gennemføre en handel på Troldebørn.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn
Adresse
E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Troldebørn.

De indsamlede personoplysninger registreres hos Troldebørn og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Ved indsamling af personoplysninger via Troldebørn, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Som registreret kunde hos Troldebørn.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Troldebørn.